Appartement te koop

289000€

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 20001734
Immoweb code : 20001734

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Licht appartement 91 m², balkon, kelder, optionele parking

Urban Concept biedt u dit lichte en gastvrije appartement aan, ideaal gelegen in een kleine mede-eigendom. Deze woning van 91 m² biedt een comfortabele en praktische leefruimte, perfect voor een gezin of een koppel op zoek naar rust en moderne voorzieningen.

De grote inkomhal van 8,60 m² leidt naar een gerenoveerde douchekamer met inloopdouche en wastafel. Het toilet is apart voor meer comfort. Het appartement beschikt over twee slaapkamers van 10 m² en 13,40 m² en een balkon met vrij uitzicht op tuintjes, ideaal om van mooie dagen te genieten.

De ruime leefruimte in "L"-vorm heeft een oppervlakte van 41 m², met meerdere mogelijke configuraties voor uw inrichting. De open keuken van 7,40 m² is volledig uitgerust. Het appartement is voorzien van airconditioning. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken voor betere isolatie en veiligheid. De gepantserde deur en de videofoon zorgen voor gemoedsrust. Op de begane grond is een praktische kelder van 3,70 m² inbegrepen.

Optioneel, en voor een bijkomende prijs van 45.000 €, is het mogelijk een buitenparkeerplaats, een ruime garage van 23 m² en een aangrenzende wasruimte van 10 m² te verwerven.

Beschrijving en metingen zijn indicatief en niet contractueel, onder voorbehoud van fouten en/of weglatingen en onder voorbehoud van het verkrijgen van stedenbouwkundige informatie. Mis deze unieke kans niet. Neem vandaag nog contact op met Isa op 0478/156703 om een bezoek te regelen!

Neem contact op