Appartement te koop

295000€

1 slaapkamer 72 vierkante meters

Immoweb code : 20250203
Immoweb code : 20250203

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3
Virtueel bezoek

Omschrijving

LICHT APPARTEMENT IN BRAINE-L'ALLEUD

Ontdek dit charmante appartement van 72 m², gelegen op de 3e verdieping van een gebouw dat in 2004 werd gebouwd. Perfect onderhouden, het biedt een ruime woonkamer van 37 m², een praktische keuken van 8 m² en een comfortabele slaapkamer van 13 m². Een badkamer van 4 m², een wasruimte en een inkomhal maken deze goed ingedeelde woning compleet. U zult ook genieten van het terras, ideaal om van zonnige dagen te genieten.
Gelegen in het hart van Braine-l'Alleud, profiteert dit appartement van een uitzonderlijke ligging dicht bij alle voorzieningen. Openbaar vervoer, een treinstation, scholen en parken liggen op loopafstand en bieden een praktisch en aangenaam leefklimaat.
Het appartement is uitgerust met een gasboiler en een individueel verwarmingssysteem, met PVC-ramen met dubbel glas voor een goede isolatie. Geklasseerd als B op het energiecertificaat, heeft het een specifiek energieverbruik van 155 kWh/m²/jaar, wat zorgt voor een efficiënt beheer van de energiekosten. Bovendien voldoet de elektrische installatie aan de geldende normen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op