Appartement te koop

* 652000€

3 slaapkamers 131 vierkante meters

Immoweb code : 11462591
Immoweb code : 11462591
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
131 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 30/06/2026
Verdieping : 4

Omschrijving

Ondek GREEN FOREST - 3 SLPK penthouse + terras

Groot penthouse van 131 m² - 3 slaapkamers - dubbele terrassen van in totaal 66 m².
Dit penthouse appartement heeft een aangename indeling en veel natuurlijk licht, omdat het traverserend is.
De inkomhal met vestiaire en 1 gastentoilet geeft onmiddellijk uit op het terras vooraan. De prachtige leefruimte geeft uit op de 2 terrassen aan weerszijden, met de eetkamer en keuken aan de voorkant en de woonkamer aan de achterkant. Een hal leidt naar de 3 slaapkamers, waarvan de master een en-suite badkamer met douche heeft (met enkele wastafel en WC), terwijl de andere 2 slaapkamers de grote badkamer delen (ook met enkele wastafel en WC). Een bijkeuken maakt deze woning compleet.
1er étage
Kelder en parkeerplaats beschikbaar tegen extra kosten + oplaadstation ook beschikbaar tegen extra kosten.
Het project, gelegen tussen de Neerstallesteenweg en de Auguste Lumièrestraat, zal genieten van een prachtige binnentuin, een echte groene oase van rust die de bewoners rust en ontspanning zal bieden. Het stadspark ligt op slechts 2 stappen, net als sportclubs (hockey en voetbal), scholen en alle soorten vervoer (tram, bus, trein en fiets), de ingang van de westelijke ringweg en een groot winkelcentrum. Een veelheid aan troeven die een perfecte balans garanderen tussen een actieve levensstijl en een aangenaam dagelijks leven.
Profiteer van deze nieuwe ontwikkeling voor je toekomstige woning, in een buurt die een metamorfose ondergaat en leefbaar is voor iedereen.
Verkoop onder registratierec

Dit pand maakt deel uit van het project GREEN FOREST - APPARTEMENTS

Neem contact op