Appartement te koop

Richtprijs 299500€

3 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 20168831
Immoweb code : 20168831

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Instapklaar appartement met 3 slpks

De vermelde prijs is een startprijs, wat betekent dat enkel biedingen op of boven deze prijs in overweging worden genomen. Er wordt een kijkdag georganiseerd op zaterdag 21/09. Plan snel uw afspraak!

Ontdek dit prachtige appartement op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw, met een panoramisch uitzicht op het gemeentepark van Borsbeek. Het appartement ligt op een ideale locatie, op slechts een steenworp afstand van scholen, een sporthal, buurtwinkels, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Hier geniet je van comfortabel wonen met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Bij binnenkomst betreed je de inkomhal, voorzien van een vestiaire en een apart gastentoilet met handenwasser. De ruime leefruimte van36m² baadt in het zonlicht dankzij de grote raampartijen en biedt een prachtig uitzicht op het gemeentepark. De keuken, volledig vernieuwd in 2019, is uitgevoerd in Italiaanse stijl en uitgerust met hoogwaardige Siemens-apparaten, waaronder een stoomoven, combi-oven, microgolfoven, vaatwasser, inductiekookplaat, ingebouwde koelkast en diepvries.

Via de nachthal, voorzien van een inbouwkast, heb je toegang tot de drie ruime slaapkamers, met oppervlaktes van respectievelijk 11,5m², 12m² en 18m². De badkamer is ingericht met een ligbad, regendouche, dubbele wastafel en een toilet. Daarnaast beschikt het appartement over een aparte kelderberging.
Achter het gebouw bevindt zich een garagebox die mogelijk bij aan te kopen is.

Neem contact op