Appartement te koop

217000€

1 slaapkamer

Immoweb code : 20122994
Immoweb code : 20122994

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim 1-slaapkamer gelijkvloersappartement in Borsbeek

Dit appartement is gelegen zich in een centraal gelegen buurt, op wandelafstand van alle nodige voorzieningen. Supermarkten, gezellige cafés, restaurants en openbaar vervoer zijn allemaal vlot bereikbaar. Bovendien is het appartement gunstig gelegen ten opzichte van de belangrijkste uitvalswegen, wat een snelle verbinding naar Antwerpen en omliggende gemeenten garandeert.

Bij het betreden van het appartement word je verwelkomd in een ruime inkomhal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken. De royale leefruimte is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een ruimtelijk gevoel. De aparte keuken is volledig uitgerust en biedt voldoende kastruimte.
De slaapkamer is ruim en biedt plaats voor een dubbel bed en een grote kledingkast. De badkamer is netjes onderhouden en beschikt over een douche, wastafel en een toilet. Daarnaast is er ook een handige berging aanwezig in het appartement met aansluiting voor een wasmachine en droogkast.

Dit appartement is onderdeel van een goed onderhouden gebouw . Er is centrale verwarming en driedubbele beglazing aanwezig, wat bijdraagt aan het comfort en de energiezuinigheid van het appartement. Verder is er een kelder inbegrepen in de prijs. Er is een de garage waar er elektriciteit aanwezig is, de prijs voor de garage bedraagt 20 000,00 euro. Er zijn elektrische rolluiken aanwezig vooraan en achteraan het appartement. 
 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op