Appartement te koop

* 312836€

2 slaapkamers 119 vierkante meters

Immoweb code : 20197674
Immoweb code : 20197674
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
119 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Woon jij binnenkort in een bruisende, nieuwe wijk in het hart van Borgloon? Dat kan, want de bouw van Residentie Siroop is volop aan de gang, naast de iconische oude stroopfabriek. In dit prachtig ontworpen appartementencomplex heb je de keuze uit moderne appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Het levendige, centrale plein brengt de buurt samen en zorgt voor een typisch Limburgs gemeenschapsgevoel. Of je nu jong of oud bent, je voelt je meteen thuis in Borgloon!

Bovendien profiteer je nu van 6% btw in plaats van 21% btw, geldig tot het einde van het jaar. Dit is het perfecte moment om jouw nieuwe woning te kopen!

Wat maakt Residentie Siroop bijzonder?

Keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers
Ruime woonoppervlaktes van 82 tot 191 m²
Veel natuurlijke lichtinval en een hoogwaardige afwerking
Privaat terras – jouw plek om te genieten van de buitenlucht
Veilige fietsenstalling en parkeerplaatsen
Of je nu op zoek bent naar rust of verbondenheid, Residentie Siroop biedt je het beste van beide werelden. Wonen in Borgloon betekent genieten van het levendige plein, een gezellige buurt en het unieke karakter van de Limburgse regio.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kan je contact opnemen met onze makelaar Sven Van Holst via 0499 16 57 11. Hij helpt je graag verder!

Neem contact op