Appartement te koop

235000€

2 slaapkamers 79 vierkante meters

Immoweb code : 20018724
Immoweb code : 20018724

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
79 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 8

Omschrijving

Uiterst zonnig appartement met échte BoHo vibe!

Op wandelafstand van de Dageraadplaats en de prachtige Zurenborg-wijk, vinden we dit zeer charmante appartement met 2 slaapkamers en leuk uitzicht van op de 8ste verdieping over de stad!
Dankzij de uitstekende locatie zijn diverse winkels, scholen, leuke restaurants en cafés vlakbij gelegen. Verder is er ook een ruim aanbod aan openbaar vervoer (station Antwerpen en Berchem, bus, tram) en is de oprit naar de E19 en E313 snel en makkelijk te bereiken!
Het appartement is recent (2022) gerenoveerd en dus instapklaar! De elektriciteit is conform , er is geen asbest aanwezig en het EPC heeft nu al een zeer gunstig B-label!
De gevel van het appartementsgebouw wordt volledig geïsoleerd en vernieuwd, waardoor het er zal uitzien als een nieuwbouw en ook energetisch conform de norm van 2050 zal zijn -> gigantische meerwaarde verzekerd!

Indeling:
De vernieuwde lift brengt ons naar de achtste verdieping waar we het appartement betreden in de inkomhal. Hier is een handige vestiaire aanwezig + een kast waarin de wasmachine en droogkast netjes zijn weggewerkt.
De leefruimte heeft veel lichtinval en een mooie authentieke parketvloer.
Aansluitend is er de nieuwe open keuken, ingericht met veel handige lades en alle nodige toestellen (gaskookplaat, vaatwasser, oven en Amerikaanse koelkast).
Op het zuidgerichte terrasje geniet je de hele dag van de zon met een prachtig uitzicht over de stad.
De badkamer is centraal gelegen en heeft een ligbad met douche en ee

Neem contact op