Appartement te koop

245000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 20229928
Immoweb code : 20229928

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Volledig instapklaar 2-slpk in centrum Boechout!

Op een toplocatie in centrum Boechout, vinden we dit instapklaar 2-slpk appartement in een kleinschalig gebouw! De centrale locatie zorgt ervoor dat al het nodige vlakbij is gelegen!

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping welk tevens de bovenste verdieping is van het gebouw! Bij het binnenstappen van het appartement hebben we meteen zicht op de aangename en lichtrijke woonkamer (+/-35m²) welke vooraan uitgeeft op de open keuken van het appartement voorzien van een koelkast met diepvriesvak, elektrisch kookvuur, dampkap, aansluiting voor een vaatwasser en voldoende bergruimte. Achteraan geeft het appartement toegang tot de 2 ruime slaapkamers (13,50m² en 11,50m²) en tot de badkamer die voorzien is van een groot lavabomeubel met spiegel en een inloopdouche. Het toilet is apart. Tenslotte beschikt het appartement ook nog over een praktische berging waar zich de aansluitingen voor wasmachine en droogkast bevinden.

Zeer beperkte maandelijkse kosten! Alle meters voor water-gas-elektriciteit zijn apart!
Algemeen: klein gebouw, totaalrenovatie 2012, HR+ glas, condensatieketel op gas, volledig geïsoleerd, EK conform, asbestveilig, momenteel verhuurd!

EPC: 122 kWh/m²!
P-score: D G-score: D

Kortom, een ideaal appartement voor zowel eigen bewoning als investering!

Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of mail ons via [email protected].
Wenst u de waarde van uw woning te kennen ? Contacteer v

Neem contact op