Appartement te koop

* 547000€

2 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 20242150
Immoweb code : 20242150
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

JACHTHAVEN / NIEUWBOUW

Het nieuwbouwproject Achille is door zijn unieke ligging aan de jachthaven het ultieme project voor wie houdt van zon, zee en boten.
De nabijheid van het winkel-wandelgebied, talrijke horecagelegenheden en het garagecomplex zorgen ervoor dat een appartement in dit project voor u de ideale vakantiestek of vaste woonst kan worden. De tijdloze architectuur, leefterrassen en de riante gevelbreedte zijn enkele interessante troeven. Het kleinschalig project telt 8 appartementen en 10 garages.
Op de vierde verdieping vinden we het ruim 2-slaapkamerappartement die beschikt over 2 zonnige terrassen. De leefruimte heeft een gevelbreedte van meer dan 5m50 en staat in directe verbinding met het eerste volwaardig terras die u zicht biedt over het Leopoldpark en de jachthaven.
De leefruimte is uitgerust met een eigentijds en volledig ingerichte open keuken en een grote eetplaats die u toegang biedt tot het tweede terras die zuid-gericht is georiënteerd. De ruime berging beschikt over een aansluiting voor de wasmachine.
De trap leidt ons naar de bovenste verdieping waar de 2 slaap- en badkamers zich bevinden. De masterbedroom kan worden ingericht met ingemaakte kasten. Aansluitend vinden we de badkamer met mogelijkheid tot bad of inloopodouche, dubbele lavabo en een extra toilet indien gewenst. De tweede slaapkamer biedt u ensuite een inloopdouche met lavabo en plaats voor kasten.
Op de 4de en 5de verdieping bevindt er zich telkens een toilet.
Prijzen vanaf 436.000*.

Dit pand maakt deel uit van het project ACHILLE

Neem contact op