Appartement te koop

265000€

1 slaapkamer 68 vierkante meters

Immoweb code : 20187096
Immoweb code : 20187096

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
68 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Exclusief Appartement met Zuidgericht Terras en Betoveren...

Ontdek residentie Sirius, waar dit exclusieve appartement op de eerste verdieping een betoverend uitzicht op de haven biedt. Deze locatie combineert een comfortabel thuis met luxe en adembenemende vergezichten, waardoor residentie Sirius perfect sereniteit met stedelijke connectiviteit in een rustige omgeving harmoniseert.

Binnenin verwelkomt een weelderige woonomgeving u. De ruime woonkamer is ontworpen voor ontspanning, met uitzicht op het rustgevende havenlandschap. Een schuifraam leidt naar het indrukwekkende terras, dat zuidgericht is en daardoor de hele dag zon ontvangt, ideaal om te genieten van de omgeving.

De aanwezigheid van een keuken, badkamer en apart toilet biedt essentiële voorzieningen voor het dagelijkse comfort. In de hal bevinden zich ingebouwde kasten, waardoor opslagruimte wordt gemaximaliseerd zonder concessies aan de esthetiek. De ruime slaapkamer biedt rust en privacy.

Voor extra opslagruimte is er een kelderberging, terwijl de fietsenberging een handige voorziening is voor fietsliefhebbers. In residentie Sirius komt wonen tot leven met luxe, comfort en een panoramisch uitzicht. Mis deze kans niet om een unieke levensstijl te omarmen op een elegante en exclusieve locatie. Oppervlaktes zijn indicatief volgens het EPC-attest. Aarzel niet om contact op te nemen met Christophe van Wijk op het nummer 050 42 70 80.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op