Appartement te koop

298000€

2 slaapkamers 84 vierkante meters

Immoweb code : 20179804
Immoweb code : 20179804

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
84 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 8

Omschrijving

INSTAPKLAAR / PIER

Zonnig & instapklaar 2-slaapkamerappartement met 2 terrassen en uitzonderlijk veel lichtinval.
De leefruimte typeert zich door de grote glaspartijen, het stijlvol meubilair en de makkelijk te onderhouden tegelvloer.
Vanuit het gezellig salon geniet u van een fenomenaal zicht op de zee en de Pier.
De open keuken staat in directe verbinding met de eetplaats en het zuid-westgericht terras. Vanop het terras geniet u van zicht op zee, de Pier en het centrum.
In de geriefelijke keuken is alle modern comfort aanwezig (keramische kookplaat, combi-oven, vaatwas, dampkap, grote frigo met vriesvak). De praktisch ingerichte berging bevindt zich net naast keuken en is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine.
De hal is afgewerkt met ingemaakte kasten en leidt ons naar de 2 slaapkamers die beide toegang geven tot het tweede terras waar u kan genieten van de ochtendzon.
In de masterbedroom bevindt er zich een 2-persoonsbed en talrijke kasten. De tweede slaapkamer biedt plaats een 2-persoonsbed en beschikt over een ensuite-douchekamer.
De badkamer is afgewerkt met een ligbad, douche in het bad en een ruim lavabomeubel.
Het appartement beschikt over een blanco elektrische keuring. Individuele verwarming op gas. Gunstige epc-score (label B).
In de goed onderhouden residentie Secundo is er slechts één appartement per verdiep, beschikt elk appartement over afzonderlijke meters en worden de appartementen voornamelijk gebruikt door de eigenaars zelf.
Het

Neem contact op