Appartement te koop

* 795000€

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 20165611
Immoweb code : 20165611
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

LUXUEUS / HOEKAPPARTEMENT

Residentie Luxor is de naam van het toonaangevend wooncomplex bestaande uit 25 luxueuze appartementen met leefterrassen op het Koning Leopold III-plein. De unieke architectuur, ruime appartementen en centrale ligging maken dit project enig in zijn soort. Het project bestaat uit appartementen met 2 & 3 slaapkamers en een ondergronds garagecomplex. Het combineren van meerdere appartementen is hier nog perfect mogelijk. Deze eyecatcher is de perfecte uitvalsbasis om de Belgische kust te verkennen.
U zoekt een ruim woonappartement of tweede verblijf met een uitzonderlijk groot terras en veel privacy. Dit appartement biedt u dit alles.
De 3-slaapkamerappartement bevindt zich op de hoek van het Koning Leopold III-plein en de Stationsstraat en kijkt boven de residentie gelegen aan de overzijde van de straat.
De leefruimte heeft een gevelbreedte van meer dan 12m en staat in directe verbinding met het zuid-west gericht terras.
In de 3 volwaardige slaapkamers vinden we plaats voor telkens een 2-persoonsbed en ingemaakte kasten. 2 van de 3 slaapkamers geven uit op het noord-west gericht balkon.
Er zijn 2 badkamers waarvan de indeling kan worden voorzien van bad of inloopdouche. Het appartement biedt plaats aan 2 toiletten.
Mogelijkheid tot aankoop staanplaats en/of fietshaak in het gebouw.
Mits afspraak kunnen er nog wijzigingen worden doorgevoerd in de indeling.
De hoogwaardige afwerking van vloeren, keuken en badkamer maken dit een interessante opportunit

Dit pand maakt deel uit van het project LUX'OR

Neem contact op