Appartement te koop

465000€

2 slaapkamers 109 vierkante meters

Immoweb code : 20153901
Immoweb code : 20153901

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
109 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 8

Omschrijving

Gerenoveerd twee slaapkamer appartement met zowel frontaa...

Dit instapklare twee slaapkamer appartement situeert zich op een unieke locatie in het midden van de Zeedijk. Via de in totaal vier terrassen goed voor een oppervlakte van in totaal 30m2 kunt u zowel genieten van een prachtig frontaal zicht op zee die reikt tot in de haven van Zeebrugge alsook een open zonovergoten zicht over het hinterland.

Bij het binnenkomen van het appartement via de royale inkomhal begeeft zich voor u de ruime lichtrijke leefruimte en eetkamer met een volledige geïnstalleerde open keuken. Via de leefruimte is er toegang tot het terras via de schuiframen waar u kunt genieten van zowel de namiddagzon, een zonsondergang als een frontaal zicht op zee. Verder in het appartement situeren zich de twee ruime slaapkamers met ook elk hun terras met zowel zeezicht alsook zicht over het hinterland. Het is tevens mogelijk om vanuit uw bed de zee te bewonderen. 

Verder beschikt het appartement over een ruime badkamer met zowel een douche als ligbad en een dubbele lavabo. Achteraan het appartement situeert zich de berging voorzien van schuifdeurkasten.

De eigenaar biedt u de mogelijkheid tot het aankopen van een enkele en/of dubbele staanplaats. (€42.000 of €79.000). Daarnaast kan ook een ruime kelder extra aangekocht worden (€28.000). Deze bieden een hoog rendement die aangetoond kan worden via het huurcontract. Dit appartement wordt bemeubeld verkocht.

Dit appartement is gelegen op de achtste verdieping in de residentie Bristol en is...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op