Appartement te koop

270000€

2 slaapkamers 73 vierkante meters

Immoweb code : 20134447
Immoweb code : 20134447

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
73 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Energiezuinig en lichtrijk appartement

Welkom in residentie 'Oud-België' te Blankenberge, een uitstekend onderhouden gebouw dat rust combineert met de levendigheid van het bruisende stadscentrum. Gelegen in een parallelle straat van de Blankenbergse Zeedijk, biedt dit appartement een ideale uitvalsbasis voor wie wil genieten.

Volgende woonindeling : inkomhal met vestiaire en gastentoilet, vanuit de inkomhal komen we in de lichtrijke woonkamer, waar een moderne uitstraling en veel lichtinval meteen in het oog springen. De woonkamer is goed ingedeeld, een gezellige zit- en eetruimte en een open keuken die voorzien is van alle hedendaagse comfort. Aansluitend een functionele berging. De badkamer voorziet in een ruime dubbele wastafel, kasten en ligbad/douche. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers.

Een van de grootste troeven van het appartement is het aanpalende zonneterras. Hier kan u de hele dag door genieten van de buitenlucht en zonlicht door z'n zuidelijke oriëntatie.

Daarnaast beschikt het appartement over een eigen privatieve berging op de gelijkvloerse verdieping van het gebouw, wat bijzonder praktisch is voor extra opslag. Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig, ideaal voor wie de omgeving graag met de fiets verkent.

De elektrische installatie is conform en met een epc-label A, bent u verzekerd van een energiezuinig appartement.

Wenst u een bezoek ter plaatse, neem dan snel contact op. Deze topper zal niet lang TE KOOP staan. 0470 50 50 50 of [email protected].

Neem contact op