Appartement te koop

299000€

2 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 20033882
Immoweb code : 20033882

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Authentiek ruim twee slaapkamer appartement pal in het ce...

Dit prachtige, ruime tweeslaapkamer appartement is ideaal gelegen in het centrum van Blankenberge, op korte afstand van het strand en midden in het bruisende hart van de stad. 

Bij binnenkomst valt direct de lichte en open woonkamer op, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De woonkamer biedt een gezellige en uitnodigende sfeer, perfect voor ontspanning en entertainment. De open keuken is volledig uitgerust, waardoor koken een plezier wordt. Of u nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner, deze keuken biedt alles wat u nodig heeft. Het appartement beschikt over twee zeer grote slaapkamers, beide voorzien van comfortabele tweepersoonsbedden. Deze kamers bieden voldoende ruimte en flexibiliteit om ze naar eigen wens in te richten, met mogelijkheden voor extra kasten of een werkruimte.

De recent gerenoveerde badkamer is een oase van rust, uitgerust met twee wastafels en een moderne inloopdouche. Daarnaast is er een afzonderlijk toilet, wat extra gemak biedt voor bewoners en gasten.

Voor uw praktische behoeften is er een berging met aansluitingen voor een wasmachine, waardoor u altijd over voldoende opslagruimte beschikt en het huishouden efficiënt kunt organiseren. 

De ligging van dit appartement is werkelijk perfect. U bevindt zich op een steenworp afstand van het strand, ideaal voor zomerse dagen en ontspannende wandelingen. Bovendien heeft u alle voorzieningen van Blankenberge binnen handbereik, waarond...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op