Appartement te koop

* 335000€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 20008367
Immoweb code : 20008367
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Kleinschalig nieuwbouwproject te Uitkerke

Gelegen aan de Kerkstraat 247 in Blankenberge, biedt Residentie Raphael een unieke kans voor diegenen die willen genieten van de dynamiek van de stad gecombineerd met de rust van een residentiële omgeving. Deze nieuwbouwresidentie bevindt zich op wandelafstand van zowel het strand als het bruisende stadscentrum, waar u tal van winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden vindt. De centrale ligging zorgt ervoor dat alles wat u nodig heeft binnen handbereik is, van openbaar vervoer tot culturele bezienswaardigheden.

Residentie Raphael staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De appartementen zijn voorzien van de meest moderne technieken en materialen, wat resulteert in een hoog wooncomfort. Elke woonunit beschikt over ruime, lichtrijke kamers die volledig naar eigen stijl en smaak kunnen worden afgewerkt. De keuze voor duurzame materialen en energie-efficiënte oplossingen zoals vloerverwarming en ventilatiesystemen type C draagt bij aan een laag energieverbruik en een comfortabele woonervaring.

Of u nu op zoek bent voor uzelf of voor uw gezin, is er voor elk wat wils. Elk appartement beschikt over een privéterras en balkon, waardoor u kunt genieten van de buitenlucht in uw eigen vertrouwde omgeving.

Investeren in Residentie Raphael is niet alleen investeren in een woning, maar ook in een waardevaste toekomst. De hoogwaardige afwerking en de gunstige ligging maken deze appartementen zeer aantrekkelijk, zowel voor eigen bewoning als voor verhuur. De residentie biedt oo…

Dit pand maakt deel uit van een project

Neem contact op