Appartement te koop

310000€

2 slaapkamers 72 vierkante meters

Immoweb code : 11488155
Immoweb code : 11488155

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

Ruim twee slaapkamer appartement met frontaal zeezicht

Dit op te frissen twee slaapkamer appartement heeft een uitstekende locatie op de Zeedijk.

Bij het binnenkomen van het appartement situeert zich aan uw linkerzijde de lichtrijke, ruime leefruimte voorzien van een kwalitatieve laminaatvloer. Dankzij de brede gevel en grootte raampartijen kunt u genieten van een aangenaam daglicht dat het appartement binnenvalt. Via de woonkamer is er rechtstreekse toegang naar het ruime terras waar u kunt genieten van een prachtig frontaal zicht het strand en zee. Aanpalend met de leefruimte bevindt zich de keuken voorzien van de basisvoorzieningen.

Aan de achterzijde van het appartement situeren zich de twee slaapkamers. Elke kamer biedt rechtstreekse toegang tot een tweede zongericht terras met een open zicht over het hinterland. Verder beschikt het appartement nog over een badkamer met ligbad en enkele lavabo. Tevens is er een privatieve kelder op de -II verdieping.

Dit appartement is gelegen op de zesde verdieping in de residentie Altamira en is bereikbaar met de lift. Gezien de fantastische locatie kan dit appartement zowel gebruikt worden als vaste woonst, opbrengsteigendom of tweede verblijf.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op