Appartement te koop

278000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 20013043
Immoweb code : 20013043

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar gelijkvloers-appartement (100m²) met ruim ter...

Welkom bij dit unieke gelijkvloers appartement, gelegen in de charmante stad Munsterbilzen. Dit pand, gebouwd in 2010, maakt deel uit van een residentie met slechts twee eenheden, wat zorgt voor een rustige en privé-woonervaring.

Met een oppervlakte van 100m² biedt dit appartement een ruime en lichte leefruimte die naadloos aansluit op een moderne open keuken. Vanuit de leefruimte geven dubbele deuren toegang tot een indrukwekkend terras van 32m², perfect om te genieten van zonnige dagen en gezellige avonden buiten.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een stijlvolle inkomhal, die leidt naar een apart gastentoilet voor extra comfort. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen start van de dag.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin of als extra ruimte voor een thuiskantoor of hobbykamer. Daarnaast is er een inpandige garage, wat een groot pluspunt is in deze centrale ligging.

Met een energieprestatiecertificaat (EPC) label B is dit appartement niet alleen aantrekkelijk en comfortabel, maar ook energie-efficiënt. Dit zorgt voor lagere energiekosten en een duurzamer leefklimaat.

Dit prachtige gelijkvloers appartement in Munsterbilzen combineert moderne luxe met het gemak van gelijkvloers wonen en biedt een zeldzame kans in een exclusieve residentie. 
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. 
(011)4...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op