Appartement te koop

* 345000€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11474792
Immoweb code : 11474792
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement 11 (B0.3) - Appartement gelegen op de gelijkv...

Welkom in Residentie BELLA VISTA te Bilzen (Meershoven). 

Hier stellen we U vandaag graag een appartement voor, gelegen op de gelijkvloerse verdieping in BLOK B van Residentie Bella Vista, die op basis van de lastenboeken nog volledig naar eigen smaak en keuze kunnen worden afgewerkt. Heeft U altijd al gedroomd om op een groene locatie vlakbij het centrum van Bilzen te wonen? Dan is vandaag misschien de uitgelezen mogelijkheid.

Bekijkt U dit pand via een aanverwante website, neem dan zeker een kijkje via onderstaande link: 
" Bilzen Appartement - APPARTEMENT 0.3 - 85,6M2 WOONOPPERVLAKTE - 18M2 TERRAS - Som Vastgoed" 

Het appartement dat wij U vandaag graag voorstellen betreft: Appartement B0.3, met een woonoppervlakte van +- 85,6m2, en een privatief terras van 18m2 . Dit appartement kan nog volledig naar eigen smaak afgewerkt worden volgens de budgetten voorzien in de lastenboeken. In de prijs is bovendien de begeleiding van onze interieurarchitect inbegrepen. De parkeerplaats dient wel nog bij aangekocht te worden. 

Momenteel is SOM Project bezig met de ontwikkeling van deze residentie, die plaats biedt aan 29 luxe-appartementen, gelegen op een toplocatie op slechts 5 minuten (wandelen) van het centrum van Bilzen. Uniek aan dit prachtig woonproject (zoals de naam misschien al doet vermoeden) is ongetwijfeld het prachtige uitzicht op de uitgestrekte velden, midden in een groene (doch res...
Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Neem contact op