Appartement te koop

220000€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 20034502
Immoweb code : 20034502

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Lichtrijk en centraal gelegen appartement

Altijd al willen wonen in het centrum van Beveren met zicht op groen? Lees dan zeker verder! Dit lichtrijk appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een L-vormig terras. Ook kan u gebruik maken van de enorme gemeenschappelijke tuin.

U betreedt het gebouw via de algemene inkomhal. U bereikt het appartement zowel via de lift als via de trap. De indeling van dit pand is als volgt: De inkomhal biedt een ingemaakte kast, een apart toilet en via de glazendeur heeft u toegang tot de leefruimte en eetkamer. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en zicht op het groen. Aansluitend is er de ingerichte keuken. Aan de andere zijde van het appartement bevinden zich nog twee slaapkamers en een ruime badkamer.

Als koper van dit appartement heeft u de mogelijkheid om naast de autostaanplaats, die inbegrepen is in de prijs, een garagebox aan te kopen aan € 15.000,00.

Nog enkele troeven van dit pand: Appartement met veel mogelijkheden, centraal gelegen, voldoende parkeermogelijkheden, ruim terras en toegang tot de gemeenschappelijke groenzone.

Interesse? Mail vrijblijvend naar [email protected] en ga met ons ter plaatse.

Neem contact op