Appartement te koop

329000€

3 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 20033561
Immoweb code : 20033561

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Prachtig dakappartement met twee garages in hartje Beveren

Ontdek dit prachtige appartement van 140m², gelegen aan de Klapperstraat in het hart van Beveren. Dit unieke pand biedt een perfecte mix van ruimte, comfort en stijl, en is ideaal voor wie op zoek is naar een luxueuze leefomgeving.

Indeling en Ruimte: Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime en lichte woonkamer, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving. De moderne open keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en biedt voldoende ruimte om culinaire hoogstandjes te creëren.

Slaapkamers en Badkamers: Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers en een serene sfeer. Daarnaast is er een badkamer, ideaal voor gasten of gezinsleden.

Terras: Een van de hoogtepunten van dit appartement is het royale terras. Met voldoende ruimte voor een eethoek en een loungegedeelte, is dit de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Hier kunt u in alle rust genieten van uw ochtendkoffie of een gezellige avond met vrienden.

Garages: Bij dit appartement horen twee ruime garages, wat een zeldzaamheid is in de omgeving. Hierdoor heeft u altijd voldoende parkeerruimte en extra opslagmogelijkheden.

Locatie: Gelegen in de Klapperstraat, biedt dit appartement een uitstekende ligging met alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden bevinden zich op korte afstand, waardoor dit een i

Neem contact op