Appartement te koop

189000€

3 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 20053604
Immoweb code : 20053604

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met 3 slaapkamers, garage en kelder in Bertrix

De DYNASTY Agency is verheugd u dit prachtige appartement van 91 m² aan te bieden, ideaal gelegen op de eerste verdieping van een residentie in het hart van Bertrix. Op een steenworp afstand van winkels en alle voorzieningen combineert dit appartement praktische bruikbaarheid en comfort in een betoverende omgeving.

Zorgvuldig gerenoveerd, bevindt het zich in perfecte staat en biedt het royale en lichte woonruimtes. U zult worden verleid door de drie ruime en lichte slaapkamers, een zeldzaamheid in de regio, evenals door de ruime woonkamer die baadt in natuurlijk licht en toegang geeft tot een uitnodigend terras, perfect voor uw ontspanningsmomenten. De ingerichte keuken is functioneel en modern, en de badkamer wordt aangevuld met een apart toilet voor meer comfort.

Dit appartement omvat ook een grote inpandige garage met ruimte voor twee auto's en een kelder, waardoor er veel opbergruimte is. Wat betreft de techniek, het heeft een energieprestatiecertificaat van klasse C, dubbel glas kozijnen, en een bijna nieuwe pelletkachel die voldoende is om het hele appartement te verwarmen. De LED-radiatoren zijn ook bijna nieuw. De elektriciteit voldoet aan de huidige normen en de terrasvloer is onlangs vernieuwd, net als de boiler en de RF-voordeur in 2024. Een waterontharder en een tweevoudige meter maken de uitrusting compleet, en rolluiken aan de achterzijde bieden extra bescherming.

Voor investeerders vertegenwoordigt dit appartement een uitzonderlijke kans met een potentieel n

Neem contact op