Appartement te koop

227900€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 20005534
Immoweb code : 20005534

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwe flat in het hart van Bertrix

Mooi appartement te koop in Bertrix - keuken in begrijpen

Ben je van plan om je 1ᵉʳ woning te kopen? Heeft u besloten om te kiezen voor een nieuwe woning?

Honesty presenteert een appartement met 2 slaapkamers in de residentie "TUANA" in Bertrix, ideaal gelegen in de buurt van grote winkels, alle faciliteiten van de stad, maar ook de belangrijkste toegangswegen van de regio, deze woning garandeert u een ongeëvenaard wooncomfort dankzij de nieuwste technologische innovaties. Energiebesparing, comfort, stevigheid en moderniteit zijn de ingrediënten die van deze flat een niet te missen kans maken.

Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, waaronder een lichte, ruime woonkamer met aangrenzende bijkeuken, een doucheruimte met bad, een toilet en een groot terras om buiten te genieten. Een optionele parkeerplaats garandeert een gemakkelijke toegang voor uw voertuig. Parkeerprijzen op aanvraag!

Op zoek naar een uitzonderlijk appartement in de buurt van een dynamisch centrum? Neem voor meer informatie en een afspraak contact op met Honesty 061/29.24.14. of kijk op www.honesty.be. Wil je een schatting voor je huis of appartement voordat je een aankoop overweegt? Onze schattingen zijn gratis, eerlijk en vrijblijvend!

Neem contact op