Appartement te koop

* 399000€

2 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 20186845
Immoweb code : 20186845
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim nieuwbouwapp.met 2 slpkrs te Berlaar-Heikant

Nabij de dorpskern van Berlaar-Heikant staat binnenkort dit stijlvolle nieuwbouwappartement in de steigers. Het betreft een prachtig appartement van 125m² op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw.Het betreft een zeer energiezuinig gebouw (BEN) dat wordt opgetrokken in hoogstaande materialen. Zo beschik je onder meer over verwarming via een individuele warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem en zonnepanelen.
Het appartement telt 2 slaapkamers en beschikt over een prachtige woonkamer met een goed uitgeruste open keuken die toegang geeft naar het terras van maar liefst 36m² waar je kan genieten van alle rust en privacy. Op de gang vind je verder een handige wasberging, een badkamer en een afzonderlijk toilet.
Het appartement beschikt over een eigen inkom waardoor de rust gegarandeerd is. En dankzij de privatieve binnenlift bereik je zonder enige moeite het appartement.
De wagen kan je makkelijk kwijt op de autostaanplaats achter het gebouw die mee in de prijs inbegrepen is. Uniek aan dit mooie appartement is dat het naast het grote terras ook nog over een ruime privatieve tuin van 77m² beschikt waar je gezellig kan genieten van de zon.
Interesse in deze fantastische opportuniteit? Contacteer ons dan gauw voor meer info op 015/20.20.82 of [email protected]

Neem contact op