Appartement te koop

249000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 20270243
Immoweb code : 20270243

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Lichtrijk appartement in een groene omgeving

KIJKDAG WO 30 OKT (OP AFSPRAAK)
Dit instapklare, goed onderhouden appartement biedt een comfortabele woonoppervlakte van 90 m² en is ideaal voor wie op zoek is naar een gezellig en praktisch ingedeeld woonruimte. De ruime woonkamer sluit naadloos aan op de open, moderne keuken, wat zorgt voor een lichte en ruimtelijke sfeer.
Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waarvan één zeer ruim, perfect geschikt voor een tweepersoonsbed met nog voldoende opbergruimte. De tweede slaapkamer is veelzijdig en kan dienen als logeerkamer, kinderkamer of thuiskantoor.
De badkamer is voorzien van een douche in het bad en een lavabomeubel. Daarnaast zijn er een apart toilet en een berging met aansluiting voor een wasmachine en droogkast. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich een ruim terras, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.
Een extra troef zijn de twee private parkeerplaatsen.
Het appartement ligt in een rustige, groene omgeving, vlak bij het prachtige recreatiedomein Koersel Kapelleke, waar je kunt genieten van de natuur en mooie wandelingen. Alle nodige voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, bevinden zich binnen handbereik.
Mis deze kans niet en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Neem contact op