Appartement te koop

199000€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 20227285
Immoweb code : 20227285

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Instapklaar appartement met 2 ruime slpks en zuidgericht ter

Op een uitstekende locatie in Berchem vinden we dit gezellige en zeer energiezuinige (EPC 110 kWh !) appartement met 2 slaapkamers, vernieuwde badkamer en 2 toiletten in de directe omgeving van winkels, scholen en supermarkten, en nabij invalswegen en openbaar vervoer.
Het gebouw "Regent VI" dateert van 1970 en werd doorheen de jaren al grondig vernieuwd: het dak is reeds voorzien van isolatie, de zijgevels werden geïsoleerd, terrassen, balustrades en inkomhal,... allemaal recent vernieuwd om te voldoen aan de huidige normen.

Indeling:
We komen het gebouw binnen langs de statige inkom en nemen de lift naar de zevende verdieping.

In de inkomhal van het appartement is een ingemaakte vestiairekast en links betreden we de lichtrijke woonkamer op parketvloer die toegang biedt tot het terras.
Naast de woonkamer hebben we ook de ingerichte keuken met een ruim werkblad en kookplaat, vaatwasser en dubbele gootsteen.
Daarnaast vinden we nog de volwaardige slaapkamers op parketvloer. De grootste slaapkamer biedt ook toegang tot het terras.
De badkamer omvat een ligbad met douchevoorziening , en lavabomeubel en toilet. Het tweede gastentoilet met handenwasser is apart.
Verder is er nog een handige berging met aansluiting voor een wasmachine aanwezig in de nachthal.

De details op een rijtje:
·Goed onderhouden appartement met vernieuwde badkamer, 2 toiletten en wasberging
·Zeer ruim en zonnig terras met wijds uitzicht over de boomtoppen

Neem contact op