Appartement te koop

265000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 20140102
Immoweb code : 20140102

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 10

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd 2 slpk app met airco en terras!

Deze smaakvolle, kwalitatieve totaalrenovatie bevindt zich op de 10e verdieping van een goed onderhouden gebouw met lift. Dit ruim, lichtrijk appartement met EPC B/115 is onmiddellijk beschikbaar. U geniet van een topligging op de Fruithoflaan, vlakbij winkels, scholen, parken, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en invalswegen.

Inkomhal, keuken & leefruimte:
De inkomhal met videofoon voorziet in vestiaire-ruimte. Het oog valt meteen op de parketvloer die naadloos werd doorgelegd in het hele appartement. De strakke open keuken met eiland is uitgerust met een inductievuur en ingewerkte dampkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Het houten werkblad en de gouden spatwand zijn ware "eye-catchers". De ruime woonkamer genietveel natuurlijk licht, privacy en een mooi uitzicht. Design lichtarmaturen zijn inbegrepen, net als de 3 airco's.

Slaapkamers, badkamer & toilet:
U beschikt over 2 ruime slaapkamers op parket (met airco). De strakke badkamer omvat een ligbad-/douche, wasmeubel, hangkast, (make-up)spiegel met geïntegreerde verlichting, handdoekradiator, mechanische ventilatie en aansluiting wasmachine. Het toilet met lavabo is apart.

Terras & kelder:
Het riant terras geniet een prachtig en groen vergezicht, ideaal om in alle rust te genieten van het zonnetje. Een kelder is inbegrepen.

- EPC B/115
- EK conform
- HR ramen 2023
- 3 Airco's
- Design lichtarmaturen
- Mobiscore 9,3
- Asbestveilig

KIJK VOOR ME

Neem contact op