Appartement te koop

2 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 20066180
Immoweb code : 20066180

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

IN OPTIE! Ruim, instapklaar 2 slpk app. op toplocatie!

IN OPTIE! Dit riant en lichtrijk appartement is gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig, goed onderhouden gebouw met lift en centrale ligging tegenover het Brilschanspark. Winkels, parken, scholen, horeca, openbaar vervoer en invalswegen zijn vlakbij, evenals het bruisende Antwerpse stadsleven. Kortom, de ideale (starters)woning, een uitstekende investering en onmiddellijk beschikbaar.

Inkom-/nachthal, leefruimte, keuken, berging & wc:
U betreedt het appartement via de inkomhal met veiligheidsdeur, videofoon en vestiaire. De leefruimte op blokjesparket geniet een mooie lichtinval en is onderverdeeld in eetkamer en salon. De keuken is uitgerust met "Siemens" toestellen (oven, micro, keramisch vuur, dampkap, koelkast, vriezer) en omvat een waskast. Het toilet met handenwasser is apart, net als de berging/dressing.

Slaapkamers, badkamer, toilet & berging.
Er zijn 2 slaapkamers (12 & 13m²), beiden op parket en voorzien van elektrische rolluiken. De master omvat een ingemaakte kastenwand. De badkamer is een streling voor het oog, zéér onderhoudsvriendelijk en omvat een ligbad, inloopdouche en dubbel wasmeubel.

Terrassen, kelder & fietsberging:
Met een terras aan voor- en achterzijde, kan u steeds genieten van zon en schaduw. Een kelder is inbegrepen, net als een gemeenschappelijke fietsberging

- EPC B
- EK conform
- Asbestveilig
- HR ramen
- 102m² cfr. EPC
- Dakrenovatie '20-'21
- Elektrische rolluiken
- Fib

Neem contact op