Appartement te koop

169000€

1 slaapkamer

Immoweb code : 20185087
Immoweb code : 20185087

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Verdieping : 4
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruim App met 1 slk

Groot 1 slaapkamer appartement van -slaapkamer appartement van 73m² , gelegen op een centrale locatie op slechts enkele stappen verwijderd van alle winkels en openbaar vervoer. Dit lichtrijke appartement, gelegen op de vierde verdieping, biedt niet alleen veel ruimte , maar heeft ook een mooi panoramisch uitzicht op de omgeving. Ideaal als eerste bewoning of investering !!
Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met vestiaire en een geblindeerde deur, die de veiligheid en privacy waarborgt. Een ruime leefruimte met massief parket, half ingerichte keuken.
Het appartement beschikt over één ruime slaapkamer, die toegang biedt het terras. De aanwezigheid van een ruime ingerichte douchekamer,met douche, lavabo in meubel alsook reeds de nodige aansluitingen voorzien van wasmachine en een apart toilet voegt extra gemak toe aan het dagelijkse leven. Daarnaast heeft het appartement een aparte kelderberging voor extra opslagruimte. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om een bezichtiging te regelen.
Tel : 02/420 00 28 of Email : [email protected]

Neem contact op