Appartement te koop

* 410000€

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 20189787
Immoweb code : 20189787
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/05/2026
Verdieping : 1

Omschrijving

Tweeslaapkamerappartement op het eerste verdiep

Lancering: ontdek als eerste de lanceringsvoorwaarden van dit energiezuinige nieuwbouwproject tijdens een individuele afspraak bij ons op kantoor. 
 
Dit tweeslaapkamer appartement van 98 m² is gelegen op het eerste verdiep en beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een praktische berging, een afzonderlijk toilet en twee slaapkamers, beiden met een ensuite badkamer. De eerste badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een ligbad. De tweede badkamer is voorzien van een enkele wastafel en een douche. Daarenboven beschikt dit appartement over twee terrassen, één zeer ruim terras aan de zijkant en één aan de voorkant. De gezamenlijke oppervlakte van de zonnige terrassen bedraagt 43,26 m².

Het project onderscheidt haar dankzij het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken, waarbij ieder appartement werd voorzien van een eigen geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming (én -koeling).  Op het gebied van afwerking biedt Kapellehof hoge standaarden met ruime budgetten voor de keuze van uw vloerafwerking, de sanitaire toestellen en de volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve inbouwtoestellen.

Bij elk appartement hoort tevens een ondergrondse parkeerplaats en een privatieve kelderberging, allen voldoende ruim en vlot toegankelijk.

Benieuwd? 09 278 78 79 of [email protected] 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op