Appartement te koop

* 1600000€

3 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 20149483
Immoweb code : 20149483
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Penthouse met ruime terrassen en zwembad

Deze unieke penthouse van liefst 205 m² is verdeeld over de twee bovenste verdiepingen van het project Leiemeersen gelegen vlak langs de Leie in Astene.

Dit exceptioneel luxe appartement beschikt over een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een lichtrijke zithoek met mooie verzichten, een bergruimte en drie volwaardige slaapkamers waarvan de master bedroom werd voorzien van een en-suite badkamer met een toilet, een dubbele wastafel en een ligbad. De tweede badkamer wordt uitgerust met een inloopdouche en een dubbele wastafel en grenst aan de twee slaapkamers.
De dakverdieping is te bereiken via een eigen, geheel privatieve binnenhuislift waar u het leefgedeelte terugvindt met een volledige geïnstalleerde high-end keuken, een royale eetruimte en een tweede zithoek uitgevend op het zonneterras met zwembad.
De grote raampartijen bieden u een bijzonder lichtrijke ruimte met unieke verzichten, het achtergelegen natuurgebied en de Leie. Op dit verdiep wordt er ook een praktische berging, een doucheruimte en een afzonderlijk toilet voorzien. 

Deze unieke vastgoedparel beschikt over liefst 111 m² aan terrassen, verdeeld over de twee verdiepingen en dit inclusief het volwaardige rooftop zwembad van 4 m op 5 m. 

Benieuwd naar deze unieke penthouse? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via [email protected] of 09 278 78 79.

Renovatieplicht: onbekend

Dit pand maakt deel uit van het project Leiemeersen

Neem contact op