Appartement te koop

* 310000€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 20239699
Immoweb code : 20239699
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Zittert - prachtige appartementen in de buurt van Brussel

Inlichtingen en bezoeken: 02.318.18.08 of [email protected]
We Invest presenteert het uitzonderlijke project Zittert, ideaal gelegen in een rustige straat dicht bij de hoofdwegen die naar de Ring of Brussel leiden, evenals talrijke verbindingen met het openbaar vervoer (bussen 213, 214 en 216 van De Lijn). Bovendien kunnen de bewoners gemakkelijk een fietspad bereiken dat Brussel verbindt in minder dan 30 minuten.

Zittert stelt een energiezuinig gebouw voor met vier appartementen, dankzij individuele boilers van de nieuwste generatie en fotovoltaïsche panelen. Het project onderscheidt zich ook door zijn uitstekende energieprestaties (EPB A) en hoogwaardige constructie, met een moderne, strakke architectuur.

De lichte appartementen met twee slaapkamers zijn voorzien van hoogwaardige afwerkingen (aluminium kozijnen van Reynaers, semi-massief licht eiken parket, volledig uitgeruste keuken met Siemens apparatuur, dual-flow ventilatiesysteem). De terrassen op het zuidwesten bieden een ononderbroken uitzicht op de zorgvuldig onderhouden buurwoningen.

De ontwikkeling biedt vijf parkeerplaatsen, waarvan sommige zijn uitgerust voor elektrische voertuigen, een grote fietsenberging op de begane grond en een zeer ruime individuele kelder voor elke flat.

Neem contact op