Appartement te koop

235000€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 20157522
Immoweb code : 20157522

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

VERRASSEND RUIM APPARTEMENT VAN 95 M² MET TWEE SLPK'S EN ...

VERRASSEND RUIM APPARTEMENT VAN 95 M² MET TWEE SLPK'S EN TERRAS OP CENTRALE LOCATIE IN AS

Centraal gelegen op de Bevrijdingslaan in As, vindt u dit aangenaam lichtrijke appartement terug op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie. Met een bewoonbare oppervlakte van 95 m² (bron oppervlakte: epc-attest) en twee aangename slaapkamers is dit appartement de ideale woonst of investering!

Het appartement is gelegen in een kleinschalige residentie bestaande uit een gelijkvloerse handelsruimte (garage) en vier appartementen. Dankzij de kleinschaligheid van het gebouw zijn er lage gemeenschappelijke kosten en is er geen syndicus of dergelijke nodig.

Het appartement is erg lichtrijk dankzij de vele raampartijen en overal voorzien van een keramische tegel. Het appartement is in neutrale kleuren geschilderd waardoor u per direct kan verhuizen naar het appartement of na gewenste opfrissingen het appartement kan betrekken.

Op zoek naar een rendabele investering? Ook hiervoor is het appartement dermate geschikt dankzij de ligging, oppervlakte en prijs/kwaliteit.

De ligging is ideaal: centraal gelegen dewelke de ideale uitvalbasis valt. Met alle voorzieningen in de nabije omgeving van het appartement gelegen is alles vlot bereikbaar. Dankzij de goede verbindingen en directe wegen naar de omliggende gemeenten en steden bereikt u in korte tijd uw bestemming.

De indeling is als volgt:
EERSTE VERDIEPING
De gemeenschappelijke inkomhal op de eerste verdi...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op