Appartement te koop

525000€

3 slaapkamers 118 vierkante meters

Immoweb code : 20122446
Immoweb code : 20122446

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
118 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

RENOVATIEPROJECT "F3": Het appartement wordt momenteel gerenoveerd en staat al te koop tijdens de renovatie. Hoe vroeger er gekocht wordt des te meer inspraak de koper in de afwerking kan hebben. Dit ruim drie slaapkamer appartement is gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementsgebouw aan de Fruithoflaan te Berchem. Deze ideale ligging zorgt voor een vlotte verbinding met zowel de stad als alle andere omliggende gemeenten. Winkels, bakkers, banken, supermarkten, openbaar vervoer en andere zijn op wandelafstand. Het Rooi en de Brilschans zijn vlakbij gelegen.

Het appartement bestaat uit: een inkomhal - een ruime woonkamer met terras - een open keuken met AEG toestellen - een badkamer met inloopdouche - een apart toilet - drie slaapkamers waarvan één met terras.

Het appartement werd volledig gestript en alle privatieve elektrische en sanitaire leidingen werden vernieuwd. In de keuken, badkamers en toiletkamer worden er spots voorzien in het plafond. Het volledig appartement is op tegels ("Holy Stone White" 61x122 van Toscania). In de badkamer worden er "Terrazzo" tegels geplaatst met "Bruut" (een mineraal textuurverf met een verbluffend natuurlijke look). De keuken wordt voorzien van een ijskast, vriezer, inductiekookplaat met ingebouwde dampkap, oven, combi-oven, vaatwasser en wastafel. Er werden overal voldoende stopcontacten voorzien en er wordt een conforme keuring geleverd. De ramen zijn ook vernieuwd.

Privatieve ondergrondse kelder inbegrepen.

Neem contact op