Appartement te koop

159000€

1 slaapkamer 63 vierkante meters

Immoweb code : 20065322
Immoweb code : 20065322

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
63 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Tof hoekappartement in Oud-Berchem

Instapklaar, licht hoekappartement op toplocatie in oud-Berchem
Heel veel licht, een grote leefruimte en zicht op een van Berchems bekendste straten, dat krijg je hier in dit fijne hoekappartement met één slaapkamer. Het is momenteel verhuurd voor €600 per maand, een prima investering of een eigen stekje, het kan dus allebei.
In een kleinschalig hoekgebouw stap je op de tweede verdieping via de traphal dit appartement binnen in de leefruimte. Met z’n doorlopende laminaatvloer, hoge plafonds en grote ramen langs weerszijden, heb je hier een ongelooflijk lichte, toffe ruimte te pakken, met plaats voor een salon en een eettafel.
Door de ramen kijk je uit op dé Driekoningenstraat, met al z’n winkeltjes.
De betegelde open keuken heeft een toogje én een zijmuurtje naar de leefruimte toe, waardoor je toch verbonden bent met de rest van de leefruimte zonder dat je keukenrommel altijd zichtbaar is… handig! Je hebt hier een spatwand van zwarte geglazuurde metrotegeltjes, een keramische kookplaat, dampkap, spoelbak, koelkast en heel wat kastruimte.
De slaapkamer bevindt zich achter de keuken - ook op laminaat - met plaats voor een dubbel bed en een kast. Je hebt hier ook toegang tot de aanpalende, betegelde badkamer. Die doet nog prima dienst. Je hebt hier een douche, een lavabo met spiegel en een toilet.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/13078/

Neem contact op