Appartement te koop

385000€

3 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 20223148
Immoweb code : 20223148

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Lichtrijk appartement met 3 slpk en ruim terras te koop!

Dit unieke appartement is gelegen op de tweede verdieping van het historische gebouw Koffienatie, in de Bredastraat 85, Antwerpen. U geniet hier van alle stadsvoorzieningen zoals park spoor noord, winkels, scholen en restaurants binnen handbereik, met uitstekende openbaarvervoersmogelijkheden.

Het appartement beschikt over een zonnig terras met uitzicht op de binnentuin, een ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. De industriële afwerking met betonnen details geeft het appartement een unieke uitstraling, terwijl het ruime opbergmogelijkheden biedt.

Dit appartement is gevestigd in de iconische Koffienatie, een voormalig pakhuis dat in 2019 door POLO architecten werd omgevormd tot een moderne woonplek met behoud van het karakter en erfgoed van het gebouw. De open leefruimte straalt dankzij de grote raampartijen een overvloed aan natuurlijk licht uit, terwijl het ruime terras een rustpunt biedt in de stad. De keuken is uitgerust met moderne toestellen en de slaapkamer biedt een oase van rust. Het appartement combineert historische architectuur met hedendaags wooncomfort, ideaal voor wie op zoek is naar een karaktervolle woning in het hart van Antwerpen.

+ Gelegen in de binnentuin

+ Autostaanplaats bij aan te kopen twv. 25.000 euro Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op