Appartement te koop

175000€

1 slaapkamer 53 vierkante meters

Immoweb code : 20151598
Immoweb code : 20151598

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
53 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Tof 1-SLK appartement nabij Park Spoor Noord!

Gezellig wonen op den Dam, dat kan!

Dit toffe 1SLK-appartement op de eerste verdieping in een kleinschalig gebouw met slechts vier units mag niet ontbreken in je zoektocht!
Gelegen in het bruisende hart van ‘twintig-zestig’, geniet je hier vanop de eerste rij van het beste dat de stad te bieden heeft.

Stel je eens voor… Je ochtend goed starten met een sportieve hardloopsessie in Park Spoor Noord om daarna 's middags gezellig te picknicken op het gras. Sfeervol je avond afsluiten bij één van de culinaire hoogstandjes om de hoek: Bart-à-Vin, Veranda, Dojo 2.0, Café Commercial… hier zit je nooit zonder plannen! De buurt ademt geschiedenis van de oude slachthuissite, die nu transformeert tot een trendy woonwijk, tot de levendige straten die ooit het kloppend hart van de Antwerpse haven waren. En met de komst van allerlei nieuwe horecazaken is het maar een kwestie van tijd voordat deze wijk dé hotspot van Antwerpen wordt.

Het appartement heeft een gezellige eet- en leefruimte, de keuken is volledig geïnstalleerd met keukeneiland, er is één slaapkamer en de badkamer is uitgerust met douche, toilet en lavabo.

Wacht niet langer om te ontdekken wat "twintig-zestig" allemaal in petto heeft.
Plan nu je afspraak in via 03/435.31.33 of [email protected]

Extra's:
- Toffe locatie!
- Nabij Park Spoor Noord
- Interessante investering
- Kleinschalig gebouw
- Aparte meters

Wg, Vg, VKr, Gmo, Gvv, niet gelegen in overstromingsgevoel gebied

Neem contact op