Appartement te koop

314900€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 20184213
Immoweb code : 20184213

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Prachtig appartement in de bruisende stad Antwerpen

Super centraal gelegen in ’t Antwerpse vinden we dit uitstekend appartement terug met het openbaar vervoer praktisch voor de deur en het Mastvestpark slechts een voetgangersbrug verwijderd. Je komt binnen in een zonovergoten, royale leefruimte met een warme uitstraling dankzij de mooie parketvloer welke is doorgetrokken naar de trendy open keuken die volledig uitgerust is volgens het hedendaags comfort met onder andere een inductiekookplaat, dampkap, oven, vaatwasser, etc. Verder tel je hier 2 slaapkamers (13,5 m² & 10,3 m²), een praktische dressing en een moderne badkamer die werd voorzien van een inloopdouche, lavabomeubel en aansluitingen voor een was- en droogmachine. Het toilet is apart. Als kers op de taart heb je achteraan het perfecte plekje om te relaxen op het uiterst gezellig terras van 4 m².
Maandelijkse kosten: € 260,52 (alles inbegrepen met uitzondering van elektriciteit).
Technische gegevens:
Laatste 2 jaar nog investeringen gedaan zoals het vervangen van de tank en mechanische systemen van de lift. Er is een super handige fietsopberging, kelder + afvalkelder aanwezig. Centrale verwarming op stookolie, dubbele beglazing in PVC.
Stedenbouwkundige inlichtingen, Asbestattest en bodemattest in aanvraag. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P- score en G-score B). Renovatieverplichting niet van toepassing.

Neem contact op