Appartement te koop

349000€

2 slaapkamers 111 vierkante meters

Immoweb code : 20159477
Immoweb code : 20159477

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
111 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Gerenoveerd 2-slaapkamer appartement (ca. 111m²) met prachti

Het appartement (ca. 111m²) is gelegen op de 7e verdieping van het gebouw met lift en werd volledig verbouwd naar hedendaags comfort. Er werd bewust gekozen voor een renovatie met kwalitatieve materialen zoals eiken parket, keuken met eiland en Siemens apparatuur.
Via de veiligheidsdeur komt u in de inkomhal waar voldoende ruimte is voor een vestiaire en toilet. De woonruimte met grote glaspartijen biedt u een prachtig zicht op het groen en daardoor geniet het appartement veel lichtinval. De moderne open keuken is volledig uitgerust met een 5-pits gasfornuis, oven, dubbele spoelbak, vaatwasmachine, koelkast en aparte vriezer. Naast de keuken zit er een ingemaakte berging met aansluiting voor de wasmachine en droger.
De twee ruime slaapkamers en badkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde van het appartement. De grote badkamer is voorzien van wastafelmeubel, ligbad, handdoekradiator en toilet. De tweede slaapkamer is voorzien van badkamer ensuite met inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekradiator. Het terrasje aan de achterzijde is tevens via de 2e slaapkamer bereikbaar.
In de kelder bevindt zich een privatieve berging (inbegrepen in de prijs) en een autostaanplaats welke optioneel te koop wordt aangeboden voor €30.000,-.
Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op