Appartement te koop

620000€

2 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 20227002
Immoweb code : 20227002

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Stijlvol appartement met terras op toplocatie

In het monumentale art-deco gebouw 'Résidence Leopold' (1932), aan de Jan Van Rijswijcklaan, bevindt zich dit prachtig gerenoveerde appartement van 135 m². Lichtrijke kamers, een verfijnde afwerking en authentieke details maken dit tot een unieke woning, vlak bij het Harmoniepark, 's Hertogenpark, Albertpark, winkels, restaurants, openbaar vervoer en invalswegen.

Indeling & kenmerken:
- Leefruimte: De ruime inkomhal leidt naar een open eetkamer en leefruimte met 3 meter hoge plafonds, parketvloer en grote raampartijen voor een zee van licht. De originele marmeren haardmantel is een echte eyecatcher.
- Keuken: De ruime, op maat gemaakte keuken met "Belvedere" natuurstenen werkblad en LaCanche gasfornuis is een droom voor kookliefhebbers.
- 2 Slaapkamers: Royale hoofdslaapkamer met zwevende bibliotheekkast en verder een tweede slaapkamer ideaal als kinderkamer, bureau, gastenkamer of gym.
- Dressing: Aparte dressing room met op maat gemaakte kleerkasten.
- Badkamer: Hier vinden we een vrijstaand bad, marmeren douchewand, zwart Dornbracht kraanwerk en apart toilet.
- Terras & berging: Gezellig terras en ruime kelderberging.

Het appartement is volledig gerenoveerd door Dieter Vander Velpen Architects met luxueuze materialen en behoud van authentieke elementen.

Kortom: Een unieke kans op een karaktervol appartement dat hedendaagse luxe combineert met authentieke charme op een toplocatie in Antwerpen.

Neem contact met ons op voor meer info of een bezichtiging!

Neem contact op