Appartement te koop

699000€

1 slaapkamer 160 vierkante meters

Immoweb code : 20241917
Immoweb code : 20241917

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Sensationele loft met privé stadstuin

Uniek wonen tussen het historische stadscentrum en het hippe Eilandje, en dat in een tijdloze, luxueuze loft mét een fijne stadstuin, zonneterras en een grote garage en optionele staanplaats? Die kans krijg je niet vaak, maar in deze gerenoveerde, grote loft kan het, en hoe!
Midden op de Paardenmarkt, achter de gevel van een voormalig historisch magazijn, schuilt een echt pareltje met een bewoonbare oppervlakte van wel 160 m². En dan hebben we het nog niet over de bijzondere buitenruimtes, zoals de patio én de groene stadstuin.
Van zodra je de gezellige inkomhal binnenstapt, zie je het al: hier werden kosten noch moeite gespaard, en dat is precies wat je mag verwachten van zo’n buitengewone woonplek! De prachtige, kwalitatieve volhouten parket loopt hier naadloos door tot in de leefruimte, met z’n ca108m² een unicum in het centrum van de stad. De luxueuze open keuken springt eveneens meteen in het oog, alles is hier dan ook op maat gemaakt.
Van in de keuken kijk je op de binnenpatio links, én heb je toegang tot de weelderige stadstuin rechts, via de plafondhoge schuiframen. Zo’n buitenruimte hier is een echte eyecatcher, als een groene oase middenin de stad. Hier zorgt de bamboe voor enkele fijne zithoekjes, bovendien heb je van hieruit ook toegang tot het gemeenschappelijke zonneterras.
Autostaanplaats is optioneel aan te kopen aan €30.000,-.
Voor meer info, klik op onderstaande link : https://www.immovasta.be/panden/gegevens/13378/

Neem contact op