Appartement te koop

495000€

2 slaapkamers 117 vierkante meters

Immoweb code : 20186902
Immoweb code : 20186902

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
117 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Wonen aan het water met een prachtig zijdelings uitzicht op het Bonapartedok

Dit gezellige appartement (117m²) vindt haar ligging op het hippe Eilandje vlakbij het MAS, het Bonapartedok en tal van gezellige restaurants en cafés. Ideaal voor wie op zoek is naar een rustige doch levendige omgeving in het hart van Antwerpen. Winkels, scholen supermarkten en het openbaar vervoer liggen op wandelafstand. Bovendien zorgen de nabij gelegen invalswegen voor een goede bereikbaarheid. 

Het appartement kende recent een smaakvolle renovatie waarbij gebruik gemaakt werd duurzame en hoogwaardige materialen. Een grote troef is het zuid-west gericht terras waar het tijdens de warmere dagen heerlijk vertoeven is. Bovendien beschikt het eigendom over een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging. 

De indeling is als volgt: 
Inkomhal te betreden via een veiligheidsdeur, slaapkamer met ingemaakte dressing, apart toilet, badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche, ruime master bedroom, lichtrijke leefruimte met toegang tot terras, volledig geïnstalleerde keuken, bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast, zonnig terras met zijdelings waterzicht. 

Bijzonderheden: 
- Appartement op toplocatie met waterzicht 
- Energiezuinig : EPC 194 kWh/ (m² jaar) 
- Autostaanplaats in ondergrondse parkeergarage mee aan te kopen 
- Kelderberging

Neem contact op