Appartement te koop

279000€

3 slaapkamers 105 vierkante meters

Immoweb code : 20053128
Immoweb code : 20053128

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
105 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3
Virtueel bezoek

Omschrijving

Appartement met 3 slpks incl. ondergrondse autostandplaats!!

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR.

Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!

Welkom in dit ruime en lichtrijke appartement op de Jan van Rijswijcklaan 197C in Antwerpen. Dit appartement biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen vlakbij de stad.

De grote living en eetruimte vormen het hart van het appartement. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en creëren een gezellige en uitnodigende sfeer. Ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie.

De 3 slaapkamers (!) bieden voldoende ruimte voor een gezin of om een van de kamers in te richten als thuiskantoor. De badkamer is uitgerust met een ligbad met douche, en twee lavabo’s, wat zorgt voor extra comfort tijdens de ochtenddrukte.

Geniet van uw ochtendkoffie of een rustige avond op het balkon, dat een aangenaam uitzicht biedt en een heerlijke plek is om te ontspannen.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een totale oppervlakte van 105 vierkante meter, wat voldoende ruimte biedt voor al uw woonwensen.

Pluspunten:
- Centrale ligging
- Grote living met parket
- Veel natuurlijke lichtinval
- 3 slaapkamers!!!
- Verwarming op aardgas
- Inclusief ondergrondse parkeerplaats

Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Neem contact op