Appartement te koop

345900€

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 20009343
Immoweb code : 20009343

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Zonnig, te renoveren appartement in hartje stad

Je vindt dit karaktervol appartement terug op de eerste verdieping van een goed onderhouden gebouw in de gegeerde Anselmostraat in de Harmoniewijk met het Centraal Station en ’t hippe Eilandje op fietsafstand. Desondanks de nodige renovatiewerken heeft dit appartement tal van troeven waaronder de ligging, authentieke elementen en bewoonbare oppervlakte. Je betreedt deze via de inkomhal en kan zo door naar de uiterst riante, zonnige woon- en eetkamer met originele visgraatparket. Hieraan grenst de keukenruimte en apart toilet. Verder zijn er nog 3 ruime slaapkamers en badkamer met douche en lavabo. Als kers op de taart vinden we bovendien nog een gezellig terrasje en balkon terug;
Technische Specificaties: Eerste foto is een render! Fietsenberging + berging, achtergevel en dak reeds geïsoleerd, reeds vernieuwd: video parlofonen, lift, balkons. € 200 maandelijkse kosten (inclusief water). Enkele beglazing in hout en collectieve verwarming op gas.
Stedenbouwkundige inlichtingen, bodem – en asbestattest in aanvraag. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P- en G-score A). Renovatieverplichting niet van toepassing.

Neem contact op