Appartement te koop

1950000€

5 slaapkamers 356 vierkante meters

Immoweb code : 11482226
Immoweb code : 11482226

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
356 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Schitterend appartement met luxe faciliteiten te Eilandje.

Dit ruime appartement op de eerste verdieping van residentie Brasil heeft maar liefst 5 slaapkamers, 3 badkamers en een terras van 118 m². Het appartement biedt veel luxe en is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Bij binnenkomst via een veiligheidsdeur betreedt u de ruime hal met lichte keramische tegels. De hal bevat een gastentoilet, technische ruimte en geeft toegang tot de master bedroom, twee slaapkamers en een badkamer. De master bedroom heeft een grote inbouwkast, apart toilet en een ensuite badkamer met ligbad, dubbele wastafel en regendouche. De andere slaapkamers hebben grote inbouwkasten en delen een badkamer met dubbele wastafel en regendouche.

De ruime en lichte leefruimte met kantoor bereikt u via een zwart gemoffelde stalen deur. Een schuifdeur leidt naar de open keuken met eetruimte en bijkeuken. De vloer is een brede visgraatparket. Vanuit de leefruimte en keuken hebben grote schuiframen toegang tot het terras, dewelke ruimte biedt voor een buitensalon met warmers voor wintergebruik. Binnen zijn er nog twee slaapkamers met inbouwkasten en een derde badkamer met dubbele wastafel, toilet en regendouche/infraroodcabine. Het appartement heeft een videofoon en domotica.

Bewoners kunnen gebruikmaken van een verwarmd binnenzwembad, sauna/hammam, gym en een ruim gemeenschappelijk zonneterras.
Twee kelderbergingen en twee autostaanplaatsen zijn ook inbegrepen in de prijs.

Neem contact op