Appartement te koop

370000€

2 slaapkamers 81 vierkante meters

Immoweb code : 20159373
Immoweb code : 20159373

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
81 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

ANTWERPEN-BERCHEM - Twee kamer appartement met zuid terras!

Ontdek dit volledig vernieuwde appartement met twee slaapkamers, gelegen op de eerste verdieping in de begeerde Pulhofwijk. Hier vind je een stijlvolle en eigentijdse woonruimte waar comfort en kwaliteit centraal staan.

Bij het binnenkomen word je verwelkomd door de warme uitstraling van de parketvloeren, die het hele appartement een gezellige sfeer geven. De keuken, volledig uitgerust met moderne toestellen, nodigt uit om heerlijke maaltijden te bereiden en te genieten van je kookkunsten. De twee slaapkamers zijn ruim en baden in natuurlijk licht, perfect om tot rust te komen na een lange dag.

De badkamer is modern ingericht en voorzien van een wastafel en een inloopdouche. Daarnaast beschikt het appartement over een apart toilet en een handige berging met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast, zodat je alle comfort hebt om het huishouden vlot te laten verlopen.

Het zuidelijk georiënteerde terras is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon, of om gewoon even buiten te zijn zonder je huis te verlaten.

Daarnaast biedt dit appartement extra opbergruimte in de kelder, perfect voor het opbergen van je spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Dit is de perfecte woning voor wie op zoek is naar een instapklaar appartement in een van de meest gewilde buurten van de stad. Klaar om hier jouw thuis van te maken?

Neem contact op