Appartement te koop

240000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 20142983
Immoweb code : 20142983

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim instapklaar appartement met 2 slaapkamers gelegen te...

Dit ruim appartement met 2 slaapkamers en terras is gelegen op één van de slagaders van de Antwerpse binnenstad. De Turnhoutsebaan staat bekend om zijn talloze winkels, horeca én de vlotte verbinding naar het centrum van de stad en de autosnelweg. Vlakbij het EcoHuis in Borgerhout treffen we dan ook dit prachtig appartement. 

Via de ruime inkomhal betreden we het appartement. De inkomhal hal werd voorzien van een parlofoon, gastentoilet en een ingebouwde vestiairekast. Aan de linkerzijde van het appartement treffen we de open leefkamer met aansluitend een eethoek. Vanaf de leefruimte tot in de slaapkamers werd er een parketvloer aangelegd. De keuken is voorzien van ingebouwde toestellen zoals microgolfoven, oven, vaatwasser, koelkast met diepvriezer en een gasvuur. 

Aan de achterzijde van het appartement treffen we de volledig betegelde badkamer dat werd voorzien van een handdoekenrek, wastafel en inloopdouche. Verder door treffen we het gastentoilet. Aansluitend zijn er twee ruime slaapkamers van ca. 18m² en 9m². Vanuit de slaapkamer heeft men toegang tot het privaat terras met ingebouwde opbergruimte. 

Kelderberging inbegrepen in de prijs! 

TROEVEN: 
- Instapklaar
- Kelderberging
- Elektriciteit conform
- Parketvloer
- Centrale ligging met vlotte verbinding via openbaar vervoer

Interesse in deze eigendom? Aarzel niet ons te contacteren via [email protected] of bel 03 225 00 68

Renovatieplicht: nee

Neem contact op