Appartement te koop

495000€

3 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 20168404
Immoweb code : 20168404

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

Ruim 3 slpk appartement aan het Harmoniepark!

Dit ruime en op te frissen appartement ligt in de gezellige Harmoniewijk van Antwerpen, direct aan het Harmoniepark. Het biedt drie slaapkamers en drie badkamers, ideaal voor gezinnen of iedereen die extra ruimte zoekt. Het uitnodigende terras is perfect voor rustige momenten of gezellige avonden.


Indeling:
Bij binnenkomst betreedt u de ruime inkomhal met witte marmeren vloer. Via de dubbele glazen deur komt u in de eetkamer die naadloos overgaat in de woonkamer. De ruimte is gevuld met natuurlijk licht dankzij de vele raampartijen. De afgesloten keuken, bereikbaar via de centrale hal, is uitgerust met duurzame materialen en alle benodigde toestellen, plus ruimte voor een ontbijttafel. In de inkomhal is een apart gastentoilet.

Het appartement heeft drie slaapkamers, elk met een ensuite badkamer. De master bedroom heeft een dressing en toegang tot het terras, en de ensuite heeft een dubbel lavabomeubel, toilet en ligbad. De tweede slaapkamer heeft ingebouwde kasten en een badkamer met toilet, lavabomeubel en ligbad. De derde slaapkamer heeft een inbouwkast en eigen doucheruimte.


Via de keuken bereikt u het terras dat over de volledige breedte van het appartement strekt, met opbergruimte en zonnescherm.
Het appartement heeft een dubbele kelderberging. Optioneel is een parkeerplaats in het gebouw aan te kopen voor €35.000.



Troeven:

- Goed EPC B
- Parking in het gebouw

- Conciërge

- Zonwering

Neem contact op