Appartement te koop

549000€

2 slaapkamers 129 vierkante meters

Immoweb code : 20264680
Immoweb code : 20264680

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
129 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim luxueus afgewerkt app. op eilandje met 2 slk

Dit tijdloos en zeer energiezuinige app. (epc label A), met een bew. opp. van 129 m² , is gelegen in de cadixiwijk-Eilandje op de 2 de verdiep, opgericht in 2017. Ingrepen in de prijs is er nog een ruime ondergrondse berging, fietsenberging, 1 aparte moto staanplaats en een gedeelde parktuin van 1400 m2 !
Indeling: via de inkomhal met apart toilet  en berging verkrijgen we toegang tot de woonkamer op natuursteen met een open keuken. Deze gaat naadloos over in de overdekte en afsluitbare wintertuin (terras) welks evengoed dienst doet als leefruimte gezien de uitzonderlijke isolatie van dit gebouw.  De raampartijen zorgen voor een zeer open en licht gevoel met de bijhorende mooie uitzichten over de Cadixwijk.
De strakke open keuken is fully equipped en staat garant voor gezellige kookmomenten. De aparte badkamer ligt aanpalend aan de masterbedroom met dressing en tweede slaapkamer.  Deze is uitgerust met een lavabomeubel, spiegelkast en een ruime instapdouche.
Er is verder nog een apart open deel dat thans dienst doet als bureel maar evengoed als derde slaapkamer kan dienen. Mogelijkheid tot aankoop van 2 extra Parkeerplaatsen (niet verplicht). 
Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging via telefoonnummer 03 225 00 68 of mail naar [email protected] - www.wellimmo.net .
 

Renovatieplicht: nee

Neem contact op