Appartement te koop

275000€

2 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 20013145
Immoweb code : 20013145

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruim recent gerenoveerd 2 slaapkamer appartement!

Op zoek naar een ruim (115m2), lichtrijk en recent gerenoveerd appartement? Search no more!

Zeer centraal gelegen in 2060, met tal van winkels en restaurants vlak voor de deur. Het openbaar vervoer neem je aan de overkant van je straat. Het Centraal Station ligt op een korte wandelafstand.

Het appartement is gelegen op de 5e verdieping van een rustige, kleinschalige residentie. 

Je komt binnen via een ruime inkomhal met vestairekast. Van hieruit word je letterlijk de lichtrijke woonkamer ingezogen. Door de vele raampartijen heb je een open panoramisch zicht over de stad en het nabijgelegen Centraal Station. Aansluitend bevindt zich de originele keuken, volledig aangepast aan het hedendaags comfort. En dit met een design touch!

In de gang heb je toegang tot de berging, voorzien van aansluiting van wasmachine en droogkast, een apart gastentoilet (met handwasser) en de volledig gerenoveerde badkamer.

Aan de rustige achterzijde van het appartement bevinden zich nog twee volwaardige slaapkamers (20m2 en 12m2), die op hun beurt ook ruim aanvoelen door de vele lichtinval. De tweede slaapkamer beschikt nog over een aparte bergruimte. Verder is er ook nog een privatieve kelderberging aanwezig.

Troeven: recent gerenoveerd, centrale ligging, domotica, dak conform, aparte meters gas en elektriciteit, veiligheidsdeur,...

Graag een bezoek ter plaatse? Bel Dries op 0470/107 217
 

Renovatieplicht: nee

Neem contact op